Kérdőívezés

Kérdőívezés és piackutatás otthonról, kényelmesen!

Az online piackutatás és kérdőívezés munka az egyik legmegbízhatóbb pénzkereseti

Kérdőívezés

Kérdőívezés

lehetőségek közzé sorolnám. Diák vagy nyugdíjas nem számít, csak egy számítógép kell és internet hozzáférés, és 100%-ig biztonságos rendszeren keresztül tölthetjük ki a kérdőíveket kényelmesen otthonról.
Az online kérdőívezés és piackutatás elterjedése

A legnagyobb piackutató cégek mint pl. Ipsos, GFK, Marketagent, hagyományos piackutatást is végeznek. Viszont ők is látják és tapasztalják, hogy az online megjelenéssel sokkal nagyobb piacot érnek el jóval olcsóbb költségvetéssel. Hiszen itt nem kell fizetni a piackutatókat, csak a válaszadókat. Nincs nyomda költség, sokkal kevesebb az adminisztráció és még sorolhatnám. Ezért a piackutatás és kérdőívezés átterjedt az internetre is.

Jelenleg 5 cég piackutatási hálózatához csatlakoztunk, jelentkezzen most: A legjobban fizető két cég /kattints a képekre és regisztrálj::

market

 

A további kérdőíves munkákra iratkozz fel hírleveleinkre!

Kérdések-Válaszok

Ez tényleg INGYENES?

Igen, természetesen ingyenes. Nem kérünk Öntől pénzt oldalunk használatáért és soha nem is fogunk. Az általunk bemutatott online kérdőívezés,  piackutatás  cégek sem fognak Önnek külön költségeket felszámolni. Legyen fokozottan óvatos az olyan oldalakkal melyek pénzt kérnek a kérdőívek kitöltéséért cserébe. Mi ingyenesen biztosítjuk ezt a szolgáltatást, hiszen az általunk ajánlott piackutatással foglalkozó cégek támogatását élvezzük, illetve felajánlásokat is kapunk.

Hogyan történik a kifizetés?

A tanúsítványokat és utalványokat általában e-mailen keresztül küldik a cégek melyeket értékes ajándékokra válthat a megjelölt partnereknél. A pénzbeli kifizetéseket Önnek kell indítania a saját  „irodájából”.

Hogyan működik?

Mi bemutatjuk Önnek a legjobb és legmegbízhatóbb online piackutatás és kérdőívezés  foglalkozó cégeket, tájékozódhat szolgáltatásaikról és azonnal csatlakozhat a piackutató paneljukhoz.
Miután csatlakozott egy cég paneljához üdvözlő e-mailt kap a tagság érvényesítésével kapcsolatos információkkal. Fontos, hogy elolvassa az e-mailt és jóváhagyja az adatokat. Csak ezután kap meghívót és vehet részt az online kérdőívek kitöltésében. A meghívókat email-en keresztül kapja.

Minden online történik?

Igen, minden kérdőívezés az interneten keresztül kell kitöltenie, ezt megteheti akár otthonról saját számítógépét használva.

Milyen gyakran kérnek fel kérdőívek kitöltésére?

Ezt a kérdés általánosságban nehéz megválaszolni. Attól függ, hogy a kutatással foglalkozó cégek hány kérdőívvel rendelkeznek a hasonló profilú (leginkább kor és nem alapján) felhasználók számára, mint Ön, milyen jellegű megrendelései vannak. Tapasztalatunk szerint egy átlagos személy körülbelül öt meghívót kap havonta az egyes piackutató cégektől. Egyszerre több panel kijelölésével lehetőséget teremt arra, hogy minél több kérdőívet töltsön ki és kiválassza az Ön számára legjobban jövedelmezőt.

Hány kérdőívet tudok kitölteni?

Ez attól függ, hogy mennyi időt akar a kérdőívek kitöltésére fordítani illetve, hogy hány céghez regisztrál!  Mindig elmondjuk az embereknek, hogy ez a munka csupán kiegészítő kereseti lehetőség nem pedig fizetés, így sokat segít, ha szeret kérdőívekkel foglalkozni.
Kérjük, alaposan olvassa el, hogy milyen jutalmakat ajánlanak a felmérést végző cégek, legyen biztos benne, hogy azok megfelelőek az Ön számára.

Ez egy átverés?

Nem, ez nem átverés. Ezek tényleg létező Cégek, adataik alapján le tudja ellenőrizni őket. Értékes és jól bevált szolgáltatás nyújtunk ügyfeleinknek mely kapcsolatot biztosít a felmérésekben résztvevők és a cégek között. Sem mi, sem a piackutató cégek nem fognak pénzt kérni. Ön folyamatos ellenőrzés alatt lesz viszont semmilyen kötelezettség nem áll fenn.

Az adataim jó kezekben vannak?

Igen, személyes adatai biztonságban vannak. Beleegyezése nélkül nem adunk át információt harmadik személynek. Az adatait csak mi tároljuk és azok a piackutató cégek melyekre feliratkozott. Amennyiben nem kíván a továbbiakban meghívókat kapni bármikor lemondhatja azokat. Minden velünk dolgozó cég jó hírű, nagy és tőzsdén jegyzet vállalat.

Kell-e szerződést kötni?

Nem, nincs szerződés mely Önt lekötné. Nem tartozik semmilyen kötelezettséggel az általunk bemutatott piackutató cégek felé.

Miért kapok jutalmat?

A nagy cégeknek szükségük van az olyan emberek véleményére, mint Ön. Ez rendkívül fontos számukra és készek óriási összegeket kifizetni a tudásunkért (hiszen a tét hatalmas). A vállalatok 2008-ban több mint 30 milliárd US dollárt költöttek piackutatásra! Az Ön véleménye segíti őket abban, hogy jó döntéseket hozzanak mikor új terméket vagy szolgáltatást dobnak piacra.
Az internet hozzásegítette ezeket a cégeket ahhoz, hogy tömegesen, gyorsan és egyszerűen érjék el a számukra fontos embereket és felbecsülhetetlen tudáshoz jussanak. A kutatásokkal piackutató cégeket bíznak meg. Ezek azok a cégek melyek az Ön által kitöltött kérdőíveket kezelik.
Ha szeretné, hogy véleményéért megjutalmazzák, mi tudunk segíteni azzal, hogy bemutatjuk Önnek a legjobb piackutató cégeket.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/